Новини

Чемпіони України з маунтенбайку сьогодні відібрались у Чернівцях

Сьогодні в Чернівцях на основному чемпіонаті України з велосипедного спорту (маунтенбайк) в гонці крос-кантрі серед чоловіків на подіумі впевнено розмістились  ISD MTB TEAM:

Володимир Козловський – Чемпіон України

Дмитро Тітаренко – срібло

Тимур Русія – бронзовий призер

Нагадаємо, що минулого року Чемпіоном України був Дмитро Тітаренко, а в 2015  – Тимур Русія.

-Володимире, як ви втроьх сьогодні розіграли перемогу, чи це свого роду естафета?

Володимир Козловький (посміхається): Як завжди, на чемпіонаті України зібрались найсильніші, лідер чемпіонату України Дмитро Тітаренко , я старався тянутись за ним, це мій найкращий товариш та друг, просто цього разу, можливо, я виявився найсильнішим серез хлопців, точніше краще підготовленим, майка лідера не була несподіванкою для мене сьогодні, адже постійні тренування та робота над собою завжди дають результати.

-Розкажіть про маршрут та організацію змагань, чи всім Ви залишились задоволеним?

Володимир:  З року в рік проводять чемпіонати по однаковому маршруту, сама траса, можна сказати, досить складна, складна тим, що доволі круті підйоми та технічні спуски, але що мені не подобається …. це трохи слабенька організація, а саме слаба розмітка по маршруту, звісно трасу всі добре знають, але для більшої зрозумілості та виду повинно бути краще розмічений маршрут. Також технічна зона для тренерів має бути в спеціально відведених місцях, а не вони стоять в кущах. Також по ходу змагань заважали юніори та юніорки, це було зайвим їх впускати разом з елітою.

 

У жінок ситуація така:

Яна Беломоїна – Чемпіонка України

Наталя Кромпець – срібна призерка

Ірина Попова – бронза

 

-Яно, розкажіть про сьогоднішній чемпінат

Яна Беломоїна: я вже неодноразово беру участь на цій трасі, тому трасу дуже люблю, вона фізична з довгими підйомами, де,  в принципі, я почуваю себе дуже добре. Організація, як завжди, на гарному рівні, Чернівці завжди гарно приймають, взагалі я задоволена своїм результатом та собою.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть