Новини

Другий етап Кубка України з велокросу у Світловодську

Упродовж двох днів 14 та 15 жовтня у Світловодську Кіровоградської області спортсмени змагались за Кубок України з велокросу. Понад 100 велосипедистів з усієї України, долаючи штучні та природні перешкоди, підйоми та спуски випробували свої сили на трасі в парку ім. Новікова.

У перший день змагань проводилась парна естафета. Тобто, коли стартував один учасник, а проїхавши коло, передавав естафету своєму напарнику, який і фінішував. Наступного дня відбувся другий етап Кубку України. У груповій гонці наймолодші учасники проїжджали по два кола, а старші вісім (приблизно 20 км). Загалом розігрувалися 8 комплектів нагород у різних категоріях. Проводились й змагання для любителів старшої вікової групи.

Рівень організації, а також трасу достойно оцінили учасники та судді, цього року Світловодськ внесли до календаря всеукраїнських змагань. За словами директора КДЮСШ №1 Василя Мороза організатори по закінченню велозмагань почули багато позитивних та вдячних відгуків, а особливі слова подяки звучали для тренера, майстра спорту України Антону Пустовіта. Завдяки якому і відбулось таке видовищне дійство на Кіровоградщині.

Протоколи змагань:

 

Фото та інформацію надав Юрій Симоненко 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть