Новини

Інформація до уваги членів ФВСУ

Федерація велосипедного спорту України поважає позицію Кабінету Міністрів України щодо здійснення заходів щодо відсторонення спортсменів, тренерів, інших представників російської федерації та республіки білорусь від участі у міжнародних спортивних змаганнях та посилення заходів щодо недопущення пропаганди військової агресії російської федерації проти України у середовищі спортивної спільноти.

Федерація велосипедного спорту України згідно наказу Міністерства молоді та спорту України №2031 від 12 квітня 2023 року не відряджатиме офіційні делегації на змагання, де беруть участь представники країн-агресорів.

Федерація велосипедного спорту України планує відряджати офіційні делегації лише за попереднім підтвердженням від організаторів змагань, що спортсмени російської федерації та республіки білорусь не братимуть участі у даному заході. Якщо ситуація не зміниться, та представники країн-агресорів будуть допущені до змагань, виїзди офіційних делегацій Федерації велосипедного спорту України на ці змагання будуть скасовані.

Просимо взяти цю інформацію до уваги усім зацікавленим особам.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть