Новини

Новини з треку – Олена Старікова!

Цими вихідними розпочалися змагання Ліги чемпіонів UCI з трекових перегонів. У жіночому спринті братиме участь українська спортсменка Олена Старікова.

Перший із п’яти раундів Ліги чемпіонів UCI з трекових перегонів 2022 стартував цими вихідними на Майорці, Іспанія. Канали Discovery+, GCN+, Eurosport і Warner Bros. забезпечуватимуть пряму трансляцію. Warner Bros. Discovery дають змогу фанатам поринути в улюблений вид спорту у всіх можливих форматах, включно із застосунком Eurosport та соціальними мережами.

Ліга чемпіонів повертається на чотири тижні змагань на кращих велодромах у найбільших містах Європи. Усі найцікавіші моменти можна буде побачити завдяки спортивним та розважальним платформам Warner Bros. Discovery.

Discovery Sports Events прагне показати глядачам всю красу та велич змагань, де б вболівальники їх не дивились – на трибунах чи вдома. Змагання складатимуться з п’яти раундів. Ліга чемпіонів UCI стартувала цими вихідними на Майорці, Іспанія, а далі вперше попрямує до Берліна (19 листопада) та Парижа (26 листопада), і наостанок – у Lee Valley VeloPark у лондонському Іст-Енді (2-3 грудня).

Кожен раунд цьогорічної Ліги чемпіонів UCI з трекових перегонів буде починатися з 30-хвилинних шоу. У коротеньких програмах глядачам будуть представляти аналіз змагань та інтерв’ю з гонщиками, які завершують кожну трансляцію після велотреку у прямому ефірі.

“Демонструючи кожні перегони у прямому ефірі на всіх наших каналах та платформах, включаючи безперервну потокову передачу та масштабну безкоштовну пряму трансляцію, ми розширимо Лігу чемпіонів UCI до мільйонів глядачів, транслюючи ці історії у життя. Це все відбувається у поєднанні з іноваціями, у тому числі нашим першим досвідом у використанні метавсесвіту під час змагань у Лондоні”, – розказав Скотт Янг, старший віцепрезидент із контенту та виробництва Warner Bros. Discovery Sports Europe.

Цього року у змаганнях бере участь єдина українська спортсменка – Олена Старікова. Вона змагатиметься у жіночому спринті. Окрім велоспорту, Олена любить проводити час зі своїми собаками та є фанаткою Гаррі Поттера.

Сер Кріс Хой та сер Бредлі Віггінс, на рахунку яких дев’ять неймовірних олімпійських золотих медалей у велоспорті, поділяться своїм досвідом з уболівальниками, а також поспілкуються з деякими з ключових дійових осіб на пітлейнах упродовж вечора перегонів. Колишній професійний велосипедист Адам Блайт також буде присутнім на кожному заході, а Орла Ченнауї буде головною ведучою трансляції у Сполученому Королівстві. Тим часом легенда велоспорту Альберто Контадор візьме участь у репортажі Eurosport Spain про відкриття сезону на Майорці.

Пряма трансляція Ліги чемпіонів буде доповнюватись цифровими платформами Warner Bros. Discovery Sports. Eurosport.com транслюватиме блоги з кожного раунду змагань в прямому ефірі та надаватиме вболівальникам повний аналіз на платформі GCN+. Глядачі зможуть детально вивчити тактику на навіть обладнання своїх фаворитів.

Емма Хінце (Німеччина) та Харі Лаврейсен (Нідерланди) виграли жіночий та чоловічий спринт 12 місяців тому, а Кеті Арчібальд (Великобританія) та Гевін Гувер (США) стали першими переможцями у категорії “Витривалість”, обійшовши найкращих гонщиків світу. Підтверджено, що Лаврейсен, Арчібальд та Гувер повернуться у 2022 році на байк у другому сезоні Ліги чемпіонів трекових змагань, щоб знову відвоювати свої титули.

Інформація надана з компанії Warner Bros. Discovery в Україні

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть