Новини

Положення про членські квитки (ліцензії)

 

                                               ЗАТВЕРДЖЕНО

Президія Федерації

велосипедного спорту України

22 лютого 2019 року

 

ПОЛОЖЕННЯ

про членські квитки

  1. Загальні положення

1.1. Членський квиток/картка учасника (далі – ліцензія) є ідентифікаційним документом, що підтверджує зобов’язання його власника дотримуватися Статуту Федерації велосипедного спорту України (далі – ФВСУ), регламенту Міжнародного Союзу велосипедистів (далі – UCI), Європейського Союзу велосипедистів (далі – UCE), Правил змагань з велосипедного спорту та Положення про проведення змагань, і дає йому право брати участь у змаганнях з велосипедного спорту.

1.2. Ніхто не може приймати участь у змаганнях, організованих або контрольованих ФВСУ, відокремленими підрозділами ФВСУ або їхніми членами, не маючи ліцензії.

1.3. Ліцензія повинна пред’являтися на вимогу відповідних уповноважених осіб.

1.4.Ліцензія накладає на кожного власника відповідальність за дотримання положень Статуту і Регламенту UCI, континентальних конфедерацій UCI і федерацій-членів UCI. При участі в змаганнях з велосипедного спорту, власник ліцензії зобов’язується вести чесну спортивну боротьбу. Крім того, він зобов’язується дотримуватися «Меморандума велосипедиста».

1.5. У разі будь-яких порушень, власник ліцензії потрапляє під юрисдикцію відповідних дисциплінарних органів, навіть в тому випадку, коли розгляд за фактом порушення розпочато або продовжується після того, як власник ліцензії її втрачає.

1.6. Ліцензія видається під особисту відповідальність її власника або його офіційного представника. Видача ліцензії не накладає на орган, який її видав, ніякої відповідальності за поведінку її власника або порушення ним Статуту ФВСУ або Регламентів UCI та UCE.

1.7. ФВСУ видає ліцензію відповідно до встановлених нею правилами. ФВСУ несе відповідальність за дотримання правил з видачі ліцензії. Перед видачею ліцензії заявник і ФВСУ повинні гарантувати, що власник ліцензії буде застрахований протягом одного року дії картки від нещасних випадків та цивільної відповідальності в усіх країнах, де він бере участь у змаганнях з велоспорту або тренується.

1.8. Ліцензія дійсна протягом одного року, з 1 січня по 31 грудня у всіх країнах, в яких національні федерації є членами UCI.

1.9. Спортсмен може мати ліцензію тільки однієї федерації.

  1. Процедура отримання ліцензії.

2.1. Підготувати та прикріпити на сайті ФВСУ у розділі ЛІЦЕНЗІЇ наступні документи:

  • фотографія у форматі JPG або PNG з максимальним розміром 5 МВ;
  • зразок підпису у форматі JPG або PNG з максимальним розміром 5 МВ;
  • копія українського паспорту (свідоцтва про народження) та ідентифікаційного номеру;
  • квитанція про сплату членського внеску у форматі JPG або PrintScreen;
  • копія Страхового полісу в форматі JPG та контактну інформацію страхової компанії;
  • обов’язково залишити номер телефону, електронну адресу, адресу та відділення Нової пошти, на яку буде надіслано ліцензію;
  • обов’язково вказати категорію власника ліцензії відповідно до Додатку 1, та категорію ліцензії відповідно до Додатку 2;

2.2. Оплата безготівковим платежем через будь-яку банківську установу по курсу НБУ на рахунок Федерації велосипедного спорту України: № 26005052727201, код Федерації: 16485577, Банк Печерський філіал ПАК КБ «Приватбанк», МФО 300711

Підстава: сплата членських внесків (ліцензія), рішення Президії Федерації або Конференції Федерації, вказати П.І.Б платника внесків або організацію (обласні федерації, спортивні клуби, навчальні заклади, спортивні товариства тощо), згідно договору про співпрацю між ФВСУ і організаціями.

 

  1. Термін подання заяв та видачі ліцензії.

3.1. Подання заяв починається з 1 листопада поточного року для отримання ліцензії на наступний рік;

3.2. Ліцензія видається заявнику через 20 робочих діб після подання заяви.

 

 

 

Додаток 1

до Положення про

членські квитки

 

Категорії власників членського квитка/картки учасника (ліцензії) для всіх видів велосипедного спорту

 

Картки учасників необхідні для наступних категорій:

  1. Спортсмени (чоловіки, жінки, юніори, юніорки, юнаки, дівчата, мол. юнаки, мол.дівчата).
  2. Для всіх учасників заходів з велосипедного спорту аматори, ветерани (Masters);
  3. Лідери (мотоцикл, мопед, дерні);
  4. Обслуговуючий персонал:
    • менеджер команди;

4.2. спортивний директор;

4.3. представник команди;

4.4. тренер;

4.5. лікар, масажист;

4.6. механік;

4.7. водій (автомобіль, мотоцикл, тощо) в шосейних гонках);

4.8. інші особи, виконуючі обов’язки, які вказуються в картці учасника (ліцензії) (оператор фото-фінішу, диктор, радіо-оператор гонки і т.д.).

  1. Офіційні особи:

5.1. представник ФВСУ;

5.2. спортивний суддя;

  1. Організатори:

6.1 адміністратор змагань;

6.2. директор гонки;

6.3. інші особи, виконуючі обов’язки, які вказуються в картці учасника (ліцензії);

  1. У тому випадку, коли власник картки учасника (ліцензії) виконує кілька обов’язків, він повинен мати картки учасника (ліцензії) на всі види своєї діяльності. Відповідальність за видачу таких карток учасників (ліцензій) із зазначенням первинних і додаткових обов’язків покладається на ФВСУ.

 

 

Додаток 2

до Положення про

членські квитки

 

Категорії та вартість членського квитка/картки учасника (ліцензії)

 

Категорія «А»

Для всіх категорій власників картки учасника (ліцензії), які є членами клубів світового туру та професійних континентальних клубів зареєстрованих в UCI, вартість картки учасника (ліцензії) – 200 євро.

Категорія «В»

Для всіх категорій власників картки учасника (ліцензії), які є членами континентальних клубів зареєстрованих в UCI та членами клубних команд зареєстрованих в інших країнах, вартість картки учасника (ліцензії) – 115 євро.

 

Категорія «С»

Спортсмени (еліта, молодь до 23 років – чоловіки, жінки) та всі інші категорії власників картки учасника (ліцензії), відповідно до Додатку 2, що беруть участь у міжнародних, всеукраїнських змаганнях внесених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та календарів UCI, UEC, вартість картки учасника (ліцензії) – 865 грн.

 

Категорія «D»

Судді, що беруть участь у міжнародних та всеукраїнських змаганнях, внесених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, календарів UCI, UEC, вартість картки учасника (ліцензії):

  • Міжнародної категорії – 115 євро
  • Національної еліт категорії – 1500 грн.
  • Національної категорії – 865 грн.
  • Судді I категорії – 575 грн.
  • Судді ІІ категорії – 290 грн.

– Судді вікова категорія 70+ – 100 грн.

Категорія «Е»

Спортсмени (юніори, юніорки), що беруть участь у міжнародних, всеукраїнських змаганнях, внесених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та календарів UCI, UEC, вартість картки учасника (ліцензії) – 290 грн.

 

Категорія «F»

Спортсмени – юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата та спортсмени віком від 6 до 12 років, що беруть участь у міжнародних, всеукраїнських змаганнях, внесених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та календарів UCI, UEC, вартість картки учасника (ліцензії) – 100 грн.

 

Категорія «G»

Картка учасника (ліцензії) на одні змагання

Для всіх власників картки учасника (ліцензії), що беруть участь у змаганнях з велосипедного спорту, вартість картки учасника (ліцензії) – 345 грн. (окрім категорії «MASTERS».

Картка учасника (ліцензії) категорії «G» діє з першого по останній день змагань.

Категорія «G» не розповсюджується на суддів будь-якої категорії.

 

Категорія «MASTERS»

Для спортсменів (аматори, ветерани), що беруть участь у міжнародних, всеукраїнських змаганнях, вартість картки учасника (ліцензії) складає:

  • віком до 60-ти років – 500 грн.
  • категорія 60 + – 200 грн.
  • категорія 70 + – 100 грн.
  • одноразова – 150 грн.

 

Категорія «MARSHAL»

Для осіб, які надають допомогу суддівській колегії в проведенні змагань, але не впливають на прийняття рішень при визначені переможців змагань, вартість картки учасника (ліцензії) складає – 150 грн.

 

Особливі умови

  1. Вартість видачі дубліката складає 100 грн. вартості виготовлення картки учасника (ліцензії) (для всіх категорій).
  2. Квитанція про сплату вартості картки учасника (ліцензії) не дає права приймати участь у жодних змаганнях з велосипедного спорту.
  3. У разі подання заявки на отримання картки учасника (ліцензії) після 31 березня поточного року вартість картки учасника (ліцензії) збільшується на 100 %, окрім молодших юнаків та молодших дівчат).
  4. У випадку, коли власник картки учасника (ліцензії) виконує кілька обов’язків, першою оплачується найдорожча категорія картки учасника (ліцензія), з усіх потрібних власнику, всі наступні, за вартістю виготовлення картки – 100 грн.
  5. Картка учасника категорії «MARSHAL» дійсна тільки на території України. Власникам картки учасника категорії «MARSHAL» ID UCI не присвоюється.

 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть