Новини

Презентація континельтальної команди LVIV CYCLING TEAM

Нещодавно у Львові відбулась презентація континентальної професійної команди “Lviv cycling team“, створена 1 січня 2018 року. Її засновниками стали колишні велоспортсмени Анатолій Весєлов та Олександр Селіверстов.

Те, що найменування створеної команди безпосередньо пов’язано зі Львовом, зовсім не випадково. Серед засновників і спортсменів цього клубу чимало львів’ян, справжніх партіотів найкрасивішого в Європі, стородавнього, але вічно молодого міста Львів. Проте є у цій команді учасники, котрі представляють різні регіони України: Кременчука, Вінниці, Кропивницького, Донецька та Миколаєва. Всіх їх, безперечно, об’єднала любов до спорту і велосипеду. Слід особливо підкреслити, що тут зібрано найкращих на сьогоднішній день гонщиків України, що стоновлять “кістяк” збірних команд країни.

Не зважаючи на те, що вік “Lviv cycling team” зовсім молодий та вони проявили свою силу, вправність і професійну підготовку на шосе та треку. Результатом таких показників хлопці отримали запрошення на найбільшу велосипедну гонку на території Китайської Народної Республіки, яка відбудеться в серпні цього року.

Та спортивні досягнення даються важко, коли відсутня фінансова підтримка спонсорів, меценатів та держави. Тому сьогодні левова доля витрат лягяє на плечі самих спортсменів. Однак досягнуто деяких домовленостей з молочною компанією “Галичина”, ведуться переговори зі світовими виробниками обладнання для велоспорту, такими як “Look”, “Velo Alani” та іншими.

Втім, успіхи були б ще більш вагомі, а професійна майстерність львівських гонщиків безсумнівно вищою, якби поряд з певною фінансовою спонсорською допомогою, вони б отримали також моральну і матеріальну підтримку з боку мерії м. Львова.

Lviv cycling team” висловлює сподівання на розуміння, підтримку та допомогу мера Львова, і всього депутатського корпусу. Ваша фінансова підтримка виявиться головною опорою нашої команди в досягенні ще більших успіхів у змаганнях найвищого міжнародного рівня на славу рідного Львову і всього українського спорту.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть