Новини

Міжнародні змагання “Відкритий кубок Львова з велоспорту”

Минулими вихідними, 11-13 серпня, у м.Львові на єдиному критому велотреку країни, розташованому на території місцевої навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України в місті Львові відбулись щорічні, вже традиційні VI міжнародні велоперегони на треку Lviv Open Cup.

В попередні роки Львів збирав понад 120 велосипедистів з України та близько 40 спортсменів з сусідніх країн: Польщі, Білорусії, Литви, Болгарії, Азербайджану.

Цього року запрошено не менше: чемпіони та призери Європи та світу мали можливість позмагатися на дерев‘яному покритті. Також на змаганнях брали участь юнаки та дівчата, юніори та юніорки – перспективні українські спортсмени.

Змагались велосипедисти у наступних трекових дисциплінах, які включені до програми Олімпійських ігор: медісон, спринт, командний спринт, омніум, гіті, індивідуальна гонка переслідування, командна гонка переслідування.

Президент Федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко дякує начальнику легкоатлетичного манежу з велотреком М.В.Мандроні за відмінну організацію в проведенні міжнародних рейтингових змаганнях.

Велоперегони відбулись згідно регламенту Міжнародного союзу велосипедистів (UCI) за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації велосипедного спорту України, управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, управління молоді та спорту міської ради, відділення НОК України у Львівській області та обласної федерації велосипедного спорту.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть