Новини

Вдалий старт велотріалістів у Києві

Вчора, 1 жовтня, у столиці вперше успішно пройшов відкритий Чемпіонат Києва з маунтенбайку (тріал). Змагання відбулись за підтримки Федерації велосипедного спорту України, зокрема, Олександра Башенка,  Київської міської федерації велосипедного спорту, а саме – за активної участі Голови Правління Вікторії Ткаченко,  департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Такої події, чесно кажучи,  кияни-тріалісти чекали дуже давно! Та ось здійснилась їх бажана мрія: на території 236 школи по вул. Академіка Заболотного, 144   командою екстрим парку Khorol KraTrialLand було збудовано спеціалізований майданчик для велотріалу, що відповідає Європейським стандартам.

Повідомляє організатор турніру Олександр Крат: “Вся велоспільнота дякує за створення такого майданчика та, звісно, буде піклуватися, щоб парк функціонував на постійній основі. Дуже приємно, що президент ФВСУ Олександр Башенко підтримав нашу ініціативу та особисто посприяв у відкритті велосипедної площадки. За найближчими планами, хочемо провести весняні, осінні чемпіонати міста, та дещо змістити локацію, так би мовити, наблизитись до центру Києва до Хрещатика, бо саме там можна розраховувати на більше глядачів та бажаючих спробувати свої сили у такому естремальному та видовищому виді спорту. Також плануємо удосконалити та покращити технічне обладнання траси.”

Після проведеного чемпіонату Олександр Башенко: “Я відкритий та готовий допомогати, коли я бачу щире бажання, ініціативу! Задоводений, що Київ нарешті має свою спеціалізовану площадку з перспективою розвитку, адже з дня на день тріал ввійде до Олімпійського виду програми, а в Україні є величезний спортивний потенціал та дуже перспективне молоде покоління”!

 

 

Протокол чемпіонату:

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть