Новини

Велосипедне свято “Gran Prix 2017” в Мукачево

Минулими вихідними Закарпаття, а саме мальовниче та історичне місто Мукачево, зібрало близько півсотні велолюбителів, дітей та професіоналів велосипедного спорту, щоб проїхатися 10-ти кілометровим марштуром по центру міста.

Приємно зазначити, що любителі двоколісного з’їхалися з усіх куточків  України: Одеси, Чернігова, Харкова, Києва, Миколаєва, Дніпра.

“Перший день велозмагань відкрили наймолодші: діти віком від 2-х до 17-ти років, в 16-ти категоріях хлопчиків та дівчаток, їхали так звану гонку елімінатор, гонка на вибування, коло в 300 метрів долали по 4 діток, потім визначали найсильнішого”,  – розповідає огранізатор змагань Артем Топчанюк, в минулому відомий професійний велогонщик.

Наступного дня до турніру приєдналися дорослі. В Мукачево хоч і дощило, та це не стало перешкодою маштабних велоперегонів “Gran Prix Mukachevo 2017”, всі спортсмени подолали необхідну дистанцію. Переможці отримали медалі, грамоти та грошові винагороди від організаторів та спонсорів.

“Позитивні емоції, радість та щастя в очах переможців, прививання до спорту наймолодших та розвиток велосипедного руху – це головна ідея усіх моїх заходів”, – зазначає Артем Топчанюк, та дякує усім, хто був причетний до організації спортивного свята, особливо відзначає підтримку мера міста Мукачево Андрія Балоги і Президента Федерації велосипедного спорту України Олександра Башенка, який очолив призовий фонд переможців велозмагань         “Gran Prix Mukachevo 2017”.

 

 

 

 

 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть