Новини

ЗАВТРА ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ТРІАЛУ

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ВЕЛОТРІАЛУ

(видовищні трюки та стрибки на велосипедах)

за підтримки Федерації велоспорту України

Дата: 12 серпня (субота)

Час: з 11:00

Місце: м. Хорол (Полтавська область), екстрім-парк “KraTriaLand” на автошляху Київ-Харків 235,5 км на території кафе «Хорол 1»

Учасники змагань долатимуть на велосипеді різноманітні ділянки з перешкодами з природних каменів, дерев’яних та бетонних конструкцій, стовбурів дерев, труб і т.п. Це дуже видовищний і екстремальний вид спорту.

Відео минулорічних змагань:

https://www.youtube.com/watch?t=655&v=hU0HErq–cw

https://www.youtube.com/watch?v=e8BsS1cLZzI

На сьогодні велотріал — досить відомий вид екстремального спорту. Проводяться масштабні міжнародні змагання. Основні центри тріалу — Франція, Іспанія, Англія, Бельгія, Швейцарія, Німеччина і деякі інші країни Європи. Останнім часом тріал стає все популярнішим і в Україні. Рівень спортсменів зростає і ставляться шалені рекорди: стрибок з місця через планку на висоті 142 см і багато інших.

Велотріал (англ. Bike trials) — дисципліна маунтінбайку, яка полягає в подоланні перешкод на велосипеді. Перешкоди можуть бути найрізноманітнішими, природними або штучними: парапети, камені, колоди, дошки і т. п. Головною метою є подолання серії перешкод, не опираючись ногами, руками та іншими частинами тіла.

 

Більше інформації: http://velotrial.com.ua/

Контакти організаторів: Олександр Крат, 050 592 31 56.  

Або Леся Шутко, 067 245 38 75.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть