Новини

У Первомайську в четвертий раз відбулися всеукраїнські змагання “Меморіал пам’яті Віктора Васильовича Тофана” серед юнаків та дівчат

Відомо, що Миколаївська область найбагатша серед українських талантів у велосипедному спорті на шосе, тому і не дивно що саме тут найчастіше проходять велозмагання у різних вікових категоріях.

З 3 по 6 серпня в місті Первомайську, Миколаївської області пройшли змагання – відкритий чемпіонат України в гонці «Критеріум» (фінал), в парній гонці і всеукраїнські змагання «Меморіал пам’яті Віктора Васильовича Тофана» серед юнаків та дівчат.

У змаганнях брали участь спортсмени з різних областей України, а пелотон налічував більше 100 спортсменів віком 2001-2002, 2003-2004 р.н.

Гонка народилася чотири роки тому, коли не стало почесного громадянина, тренера з велоспорту з великої букви Віктора Васильовича Тофана, який присвятив все своє життя велоспорту. З 1965 року працював тренером, в 1998 році після реорганізації спортивних шкіл, став директором і тренером трьох ДЮШОР з велоспорту. Виховав 42 майстри спорту СРСР, майстрів спорту міжнародного класу, заслужених майстрів спорту України, таких як, Максим Поліщук, МСМК Юрій Кривцов, ЗМСУ Дмитро Кривцов, МСМК Віталій Буц та багато інших та залишив гідний приклад підростаючому поколінню.

Результати змагань за посиланням нижче

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть