Новини

Пріоритет розвитку професійного велоспорту — молоді кадри в управлінні

 

На молоде покоління ставить президент Федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко, говорячи про пріоритети розвитку професійного велоспорту. Про це він заявив під час традиційної щорічної звітної конференції ФВСУ, що цього року проходила у Львові.

«Я хочу висувати молоде покоління вперед, надавайте пропозиції, я абсолютно відкритий та готовий підтримувати талановиту молодь. Ми зробимо те, що було втрачено за 20 років», — виділив О. Башенко основні перспективи розвитку й популяризації велосипедного спорту в Україні на наступний сезон.

Президент ФВСУ також відзвітував щодо фінансування та діяльності організації за рік перед учасниками конференції. У якій цьогоріч взяло участь близько 100 осіб: делегати з обласних осередків, представники громадських установ, керівники фізкультурно-спортивних товариств та дитячих шкіл, тренери та спортсмени.

Щодо останніх, то Федерація не могла не відзначити успіхи наших спортсменів на вітчизняній та міжнародній аренах. Тому під час заходу відбулось нагородження чемпіонів та призерів європейських та світових змагань: Олега Канаки, Яни Біломоїної, Любові Басової, Андрія Винокурова, Ольги Кулініч, Тетяни Клімченко, Олени Старікової, Романа Гладиша, Віталія Гриніва.

Також серед гостей, на особисте запрошення Президента ФВСУ, прибув чемпіон світу, дворазовий учасник Олімпійських Ігор Сергій Гончар, який розповів про власну спортивну кар’єру та досвід.

Звітували про успіхи та проведену роботу головні та старші тренери С. Панасенко, С. Матвєєва, І. Ткаченко, М. Скиба; голова колегії суддів Н. Фігурська; делегати з обласних осередків В. Набойщиков, О. Заярін, О. Брічеєва, І. Русса, В. Пастернак, Є. Гонтовенко, В.Степаненко. Делегати запропонували план розвитку та критерії оцінювання роботи осередків на наступний рік. В результаті восьмигодинної дискусії проголосували за формування календаря тренерських рад, перехід членів національної збірної України з велоспорту до іншої області або команди, організацію та проведення міжнародних змагань, які дають рейтингові очки спортсменам тощо.

На Конференції представили річний звіт роботи обласних осередків. Серед найактивніших федерацій: Львівська, Миколаївська, Одеська, Харківська та Тернопільська. А про успіхи відновленого столичного велотреку розповів його директор Володимир Мельник, який запропонував ряд заходів, що зможуть допомогти ефективно працювати Київському велотреку.

 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть