Новини

ЗБІРНА З ВЕЛОСПОРТУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТЕПЕР У ФОРМІ ЯК У ЗБІРНОЇ АНГЛІЇ

Зима для збірної Кіровоградської області з велоспорту почалась з приємного подарунка — придбання нової форми від відомої марки спеціалізованого велоодягу «Kalas». Таку форму, до речі, носить і збірна Англії з велоспорту.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко ініціював виділення коштів з бюджету для комплектування збірних команд області за рахунок територіальної громади та за фінансової допомоги бізнесмена, мецената, президента Кіровоградської федерації велосипедного спорту Миколи Монашка. Усього закупили 100 комплектів для членів збірної області. Окрім спортивного одягу за кошти міської ради збірна отримала ще й 10 велосипедів для початківців.

«Щиро вітаю збірну з новим інвентарем. Це гарний приклад роботи та взаємодії обласного осередку з Федерацією велоспорту України й територіальною громадою. Це приклад, який повинні наслідувати всі області та, зокрема, місто Київ, які й досі не мають форми збірних команд», — зазначив президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко.

«Минулого року під час спільної робочої зустрічі, завдяки наполегливості та переконливості Олександра Башенка, ми заручилися підтримкою губернатора Кіровоградської області Сергія Анатолійовича Кузьменка щодо закупівлі форми, велосипедів та мікроавтобусу. Тепер ми впевнені, що й новий транспорт для переїздів команди ми теж отримаємо», — розповідає Юрій Симоненко, директор Школи вищої спортивної майстерності Кіровоградської області.

Кожного року збірна області бере участь не менше, ніж у 50-десяти змаганнях вітчизняного та міжнародного рівнів. І тепер стимулів та можливостей перемагати у спортсменів буде ще більше.

«Коли діти вперше приміряли нову форму, вони були в захваті, не можна було не помітити, як горіли їх очі. Ми ніколи не мали однакової форми. Спортсмени відчули, що вони одна команда. Завдяки Федерації, в них з’явилося ще більше прагнення перемагати. В наших планах брати лише перші місця, і тепер у нас ще більше можливостей для того, щоб цього досягти», — впевнений Юрій Симоненко.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть