Новини

Тріумфальний сезон Олега Канаки

Сезон 2017 року видався вельми успішним для молодого трекового спортсмена, студента Львівського училища фізичної культури Олега Канаки.

В свої юні 16, щойно вступивши до категорії “юніори”, хлопець впевнено убрався в майку чемпіона Європи у груповій гонці на очки в португальській Анадії у липні. На фініші Олег зумів випередити бельгійця Фабі Ван та представника Швейцарії Мауро Шміда, які посіли друге і третє місця відповідно.

Та не встигли, як слід, привітати хлопця в Україні з дебютом та перемогою на Європейській першості, як через місяць Олег вже встиг підкорити і світовий п’єдестал! Львів’янин гідно перемагає у тій же Point Race на чемпіонаті світу серед юніорів,  випередивши представників Росії та Ірландії, у італійському Монтек’ярі.

“На чемпіонаті світу всі чекали результату від мене. Але я почувався трохи впевненішим, бо Європа дала великий досвід. Там позмагався з серйозними суперниками. Та, взагалі для мене на всіх змаганнях, кожен спортсмен, який виходить на старт – це конкурент”, – скромно зізнався чемпіон.

Нагадаємо, що після міжнародних гонок та чемпіонату Європи Олег Канака розмістився на першій сходинці у світовому рейтингу (UCI)  Міжнародного союзу велосипедистів.

“Ставимо перед собою завдання не на рік. Підкоривши чемпіонат Європи та чемпіонат світу, впевнено готуємось до  Олімпійських ігор”, – зазначив амбітний тренер чемпіона Андрій Каргут.

“Мої щирі вітання нашому юному чемпіону і його тренерам! Бажаю не зупинятися на досягнутому!  Україна має пишатися таким неймовірно талановитим спортсменом і підтримувати його в усьому на шляху до нових звершень” – привітав чемпіона віце-президент ЛО ФВС, Національний суддя Володимир Набойщіков.

Федерація велосипедного спорту України щиро вітає світового лідера  з видатним успіхом та бажає подальших перемог у супроводі спортивної вдачі!

Дякуємо Олегу та тренерам за гідне представлення України у світі!

 

 

 

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть