Новини

Усі види велосипедів у перегонах на Андріївському узвозі!

У Києві відбудуться небачені велоперегони Red Bull Володар Гори.

Випробуйте свій байк та станьте Володарем Гори!

7 жовтня, о 14:00, у Києві, за підтримки Федерації велосипедного спорту України та в партнерстві з Horizon Park Business Center відбудуться унікальні змагання для всіх вело-шанувальників – Red Bull Володар Гори – перегони на велосипедах Андріївським узвозом.

Відкриватиме гонку відома українська велогонщиця та переможниця Кубка світу з маунтинбайку – Яна Беломоіна. Тож у гостей та учасників змагань є чудова нагода взяти автограф та поспілкуватись із зіркою світового велоспорту. Андріївський узвіз – відома та знакова локація стародавнього Києва.

З давніх давен як тільки не підіймались цією крутою гіркою – пішки, на конях, волами… Час і транспорт змінювалися, а узвіз залишався все таким же крутим! Тепер і велосипеди спробують підкорити його, ще й на швидкість!

Red Bull Володар Гори – неймовірні велоперегони, головна особливість яких в тому, що допускаються будь-які види велосипедів! Шосейний, bmx, фікс, mtb та інші – кожен може випробувати свій улюблений байк, найшвидше дістатися фінішу та стати повноправним Володарем Гори. До участі запрошуються жінки та чоловіки, віком від 18-ти років. Любите накручувати кілометри містом? 7 жовтня спробуйте швидше за інших подолати 580 метрів з набором висоти 56 метрів! Різні види велосипедів, професійні спортсмени та аматори – усі в однакових умовах стартують групами до 10 осіб з підніжжя гірки та мчать вгору до Андріївської церкви. Є лише кілька хвилин, щоб набрати швидкість, подолати висоту, впоратися із бруківкою та іншими перешкодами траси і випередити суперників. Лише один учасник (учасниця) з кожної групи продовжує гонку за титул Red Bull Володаря Гори. А переможцями серед чоловіків та жінок стануть ті, хто у фіналі першими дістануться фінішу. Для участі реєструйтесь онлайн на redbull.ua/VolodarGory до 1 жовтня та отримуйте додаткові переваги. Усі бажаючі також можуть зареєструватись на місці події в день змагань до 12:00.

Долучайтесь до справжнього свята велоспорту! Розмаїття велосипедів, динамічні змагання між спортсменами та, навіть, видами байків, – забезпечать осінній день 7 жовтня чудовим настроєм та новими цікавими враженнями! Серед запрошених гостей – президент федерації велоспорту Олександр Башенко та інші офіційні гості зі сфери спорту.

Велоперегони Red Bull Володар Гори
07 жовтня, 14:00

м. Київ, вул. Андріївський узвіз, 531

 

 

Про Red Bull Володар Гори
Red Bull Володар Гори – унікальні перегони на велосипеді вгору Андріївським узвозом, які в Україні відбуваються вперше. Дистанція – 580 метрів, набір висоти – 56 метрів. Змагання для різних вело-дисциплін (шосейний, bmx, фікс, mtb та інші). До участі допускаються професіонали та аматори, жінки та чоловіки віком від 18 років.

 

Про Яну Беломоіну
Яна Беломоіна – українська велосипедистка з маунтинбайку в дисципліні крос-кантрі. Дострокова Чемпіонка Кубка світу з маунтинбайку (2017), Чемпіонка Європи з маунтинбайку в олімпійській дисципліні крос-кантрі (2017), двократна учасниця Олімпійських ігор. Яна очолює світовий рейтинг UCI у крос-кантрі серед жінок.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть