Новини

Закарпаття приймає еліту велосипедного спорту

На Мукачівщині 27 вересня стартував Відкритий осінній чемпіонат України з багатоденної гонки велосипедного спорту на шосе серед чоловіків та жінок. Змагання відбулись за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації велосипедного спорту України, Федерації велосипедного спорту Закарпатської області.

Вся велоеліта України приїхала до Закарпаття взяти участь у багатоденці. За першість змагались понад 100 велосипедистів з України та сусідньої Білорусі. Всього в змаганнях брали участь 13 команд, що географічно представляють майже всю Україну: Київ, Київську область, Львів, Полтаву, Житомир, Закарпаття, Тернопіль, Вінницю, Черкаси, Миколаїв. Окремі області делегували кілька команд.
Відзначимо, серед учасників команд – переможці та призери України та Європи, учасники Олімпійських ігор, зокрема: Роман Гладиш, Олександр Кривич, Ганна Нагірна, Ганна Соловей та інші.

Чемпіонат урочисто відкрив організатор, директор гонки Артем Топчанюк, який представив спортсменам гостей, що безпосередньо долучилися до проведення велозмагань. Відтак, учасників гонки привітали: очільник району Сергій Гайдай, сільський голова Іванівців Михайло Мишкулинець, начальник відділу молоді й спорту Олександр Корж.
Керівник Мукачівської РДА Сергій Гайдай привітав спортсменів на Закарпатті, зокрема, на території Мукачівщини та зазначив, що район вже має позитивний досвід проведення велогонок різного формату, така тенденція розвитку велоспорту буде продовжуватися.

Чотири етапи багатоденки успішно пройшли у Мукачівському, Свалявському, Берегівському та інших районах Закарпаття, лише заключний п’ятий етап Чемпіонату, який був запланований сьогодні у місті Мукачево, на жаль, довелося відмінити з технічних причин.  Організатор Артем Топчанюк повідомляє, що поліція не забезпечила безпеку на дорогах Мукачева.

Федерація велосипедного спорту України відзначає діяльність організатора Артема Топчанюка у сприянні та поширенню розвитку велосипедного спорту на території Закарпаття. Так тримати!

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть