Новини

Велосипедні вихідні на Кіровоградщині

15-16 вересня у м. Кропивницький відбувся 22 Всеукраїнський турнір пам`яті ЗТУ Симоненка Сергія Івановича з велосипедного спорту на шосе присвячений дню міста. У турнірі взяло участь сім команд  (113 спортсменів). Під час урочистого відкриття спортсменів поздоровив майстер спорту України міжнародного класу Симоненко Юрій Сергійович.

У програмі змагань було проведено: 15 вересня-гонку пролог 6км., парну гонку 15 км.. 16 вересня-гонка критеріум.

Переможці та призери нагороджені кубками, медалями від відділення НОК України у Кіровоградській області та дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Нагородження проводив віце президент федерації велосипедного спорту Кіровоградської області та головний суддя змагань Юрій Симоненко.

 

16 вересня у 8.45 год. З нагоди Дня міста велосипедисти колоною (близько 70 чоловік) проїхали вулицями міста та фінішували біля міської ради. Після чого, всі учасники провели ранкову руханку спільно з гімнастами на площі перед приміщенням міської ради. Після руханки учасників привітав з днем міста міський голова Андрій Райкович.

 

17 вересня у парку відпочинку «Козачий острів» громадською організацією «Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми», спільно з федерацією велоспорту Кіровоградської області, відділенням НОК України в Кіровоградській області й відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради проведено традиційний турнір з велоперегонів серед дітей «РоверОк». Під час урочистого відкриття заходу учасників змагань привітали: Народний депутат України Горбунов Олександр Володимирович, президент клубу велолюбителів «Там-Де-Ми» Сергій Ларшин і головний суддя змагань майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко. У змаганнях взяли участь близько 100 юних велосипедистів, а їх мами стали учасниками велоперегонів «Супер мама».

Переможці й призери змагань нагороджені  медалями та дипломами від обласного відділення НОК України. Нагородження переможців та призерів провів Народний депутат України Горбунов О.В. та головний суддя Симоненко Ю.С.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Подивіться також

Закрыть
Кнопка «Наверх»
Закрыть